avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Garanția sgr cum se înregistrează în nir și ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Garanția sgr cum se înregistrează în nir și bunurile utilizabile gen pahare de cafea, bețișoare?

Bună ziua, am nelămuriri în ceea ce privește garanția sgr, cum se înregistrează în nir și bunurile utilizabile gen pahare de cafea, bețișoare?Precizez ca este vorba despre Intreprindere Familiala
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Administrarea contabila bar sanzianacrt sanzianacrt Buna ziua. Detin un bar, intreprindere familiala si as vrea sa ma lamuresc care este contabilitatea primara pe care trebuie sa o gestionez. La bar nu facem ... (vezi toată discuția)
Nota receptie ataela1 ataela1 Buna ziua,la un salon de infrumusetare ,sunt Intreprindere Individuala,primesc marfa pe care o folosesc pentru procedurile din salon-[b]servicii[/b]-si marfa ... (vezi toată discuția)
Inregistrari consumabile Sunt o persoana numita pe un post nou ( la achizitii si nu stiu prea multe despre acestea) si cel care a fost inaintea mea nu are nici un document in ceea ce ... (vezi toată discuția)