avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal de constatare neprimit. În august 2024 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal de constatare neprimit. În august 2024 am fost implicat într-un accident rutier vara ...

În august 2024 am fost implicat într-un accident rutier fara victime. Am fost la accidente usoare. Deoarece nici una dintre părți nu se considera vinovata a rămas sa se pronunțe agentul constatator. Astăzi am aflat ca am fost declarat vinovat de către acesta încă din 3.09 și polița de asigurare a fost folosită.
Neclaritatile mele ar fi următoarele?
De ce nu am primit procesul verbal? Menționez ca nu mi-am schimbat domiciliul.
La politie mi-au scris numele greșit, acest aspect poate atrage nulitatea procesului verbal de constatare?
Autorizația de reparatie este făcură greșit, pe ea scrie far fata și eu am defapt bara spate.
Cum a putut folosi asigurarea având în vedere ca nu mi-a fost comunicat în scris constatarea?
Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2025
Claudiu_Daniel, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Folosirea asigurarii nu este legata de primirea de catre dv. a PV. Mergeti cu PV, daca l-ati primit acum, sa vedeti daca poate fi contestata aplicarea sanctiunii sau nu.
Pai încă nu am primit procesul verbal. Am fost și m-am interesat de stadiul accidentului. Asa am aflat ca a fost solutionat
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2025
Claudiu_Daniel, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pacat ca v-ati interesat, era bine sa mai fi asteptat... va recomand sa discutati cu un avocat si sa nu mai agitati apele pe la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal politie contestat Nafets2011 Nafets2011 Buna ziua, In data de 10.02.2017 am fost implicat intr un accident rutier in care masina mea a fost lovita din spate usor de un alt autoturism. Deoarece ... (vezi toată discuția)
Refuz plata daune rca uniqa sergiucsi sergiucsi Bine v-am gasit! Am o problema cu firma de asigurari Uniqa si anume: in data de 5 iulie am fost implicat intr-un accident usor in Bucuresti, mai exact un ... (vezi toată discuția)
Accident rutier.ce este de facut? Tud.Mihai Tud.Mihai Buna ziua, In urma cu o 2 zile am fost implicat intr-un accident usor intr-un sens giratoriu,eu circulam in sensul giratoriu,parcursesem trei sferturi din ... (vezi toată discuția)