avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Modificare data la produse expirate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Modificare data la produse expirate

Buna ziua, cum as putea proceda si cum ar trebui sa decurgă reclamația privind o firma care vinde produse expirate? Lucrez la o firma de suplimente sportive din România si anume V….bolic. Foarte multe produse expira iar patronii sterg data de expirare de pe produse si cu un aparat de imprimat pun o data noua. S-au dat de gol cu foarte multe greseli care ar dura mult sa le enumăr. Nu m-am interesa ca as ramane fara job dar nu mai vreau sa se vanda produse expirate oamenilor, chiar sunt multe. Cand sunt vândute pe factura scrie lotul vechi si data noua. Oricum nu recomand nimanui sa cumpere de la ei pentru ca am avut multi clienti care au sunat ca au gust ciudat sau miros a mucegai, iar firma le schimba produsul sau le dadea reducere. Cum as putea proceda si sa strang dovezi? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:11, 19 Februarie 2025
Nu cred că avocații sau cei cu probleme cu legea care sânt aici sânt in procent suficient de mare consumatori de fasole sportivă cât sa renteze sa introduci o vrăjeală de genul asta aici .
Încearcă pe siteuri de profil !

oaianeagra a scris:

Buna ziua, cum as putea proceda si cum ar trebui sa decurgă reclamația privind o firma care vinde produse expirate? Lucrez la o firma de suplimente sportive din România si anume V….bolic. Foarte multe produse expira iar patronii sterg data de expirare de pe produse si cu un aparat de imprimat pun o data noua. S-au dat de gol cu foarte multe greseli care ar dura mult sa le enumăr. Nu m-am interesa ca as ramane fara job dar nu mai vreau sa se vanda produse expirate oamenilor, chiar sunt multe. Cand sunt vândute pe factura scrie lotul vechi si data noua. Oricum nu recomand nimanui sa cumpere de la ei pentru ca am avut multi clienti care au sunat ca au gust ciudat sau miros a mucegai, iar firma le schimba produsul sau le dadea reducere. Cum as putea proceda si sa strang dovezi? Multumesc.

Ma intereseaza partea legală, din partea mea sa se cumpere pana nu mai e nimic, acuma vad ce rezolv pana la urma

Claudiubelgianu a scris:

Nu cred că avocații sau cei cu probleme cu legea care sânt aici sânt in procent suficient de mare consumatori de fasole sportivă cât sa renteze sa introduci o vrăjeală de genul asta aici .
Încearcă pe siteuri de profil !

oaianeagra a scris:

Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
oaianeagra, utilizator
conform legii 361/2022, va puteti adresa autoritatilor de control DSVSA, DSP, ANPC sau Agentiei Nationale de Integritate. Anonimatul dvs este garantat, potrivit legii: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse expirate reetichetate oaianeagra oaianeagra Buna ziua, cum as putea proceda si cum ar trebui sa decurgă reclamația privind o firma care vinde produse expirate? Lucrez la o firma de suplimente sportive ... (vezi toată discuția)
De ce ....? Magda Staicu Magda Staicu ... trebuie sa pierd 5,49 lei, cheltuiti pe o punga de miez de nuca, \"produs cu deosebita grija in Romania de S.c. Efes Export ... Maracineni jud Ag, ... (vezi toată discuția)
Cod deseu - autorizatie de mediu steluta79 steluta79 Buna ziua, Societatea noastra a importat ocazional in 2007 un lot de caramele pentru maturi, destinate eliminarii mirosului neplacut al respiratiei, produse ... (vezi toată discuția)