avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Pot beneficia de scutire de plată a impozitului pe ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Pot beneficia de scutire de plată a impozitului pe teren?

Vreau sâ știu dacă pot beneficia de scutire de plată a impozitului pe teren,acesta fiind situat în altâ localitate ,fațâ de localitatea unde am domiciliul.Sunt cu grad de invaliditate accentuat Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu handicap sunt scutite de la plata impozitului pentru terenuri...? Robert_79 Robert_79 Persoanele cu handicap,pot fi scutiti de la plata impozitului pentru casa s-au teren arabil...,si in ce conditii...? Una din conditii ar putea fi,ca persoana ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire si teren trandanus trandanus buna ziua. doresc sa va intreb urmatoarele ; am o locuinta (casa ) cu teren , sunt o persoana cu handicap accentuat si cand am fost sa platesc impozitul mi ... (vezi toată discuția)