avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Spitalul la care lucrează soția i-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Spitalul la care lucrează soția i-a solicitat declarația ...

Buna ziua
Spitalul la care lucrează soția i-a solicitat declarația de avere anual atat a ei cât și a mea, iar ulterior am descoperit că acest document a fost făcut public în mediul online pe pagina spitalului, iar datele publicate sunt numele și prenumele, adresa locului de muncă și cumulul salarial pe anul respectiv atât ale soției, cât și ale mele, fara sa mi se fi solicitat acordul prealabil pentru a -mi face publice aceste date. Este legal ?
Cel mai recent răspuns: stelarman20001 , utilizator 10:39, 19 Februarie 2025
Dacă nu au fost publicate date personale gen adresa de domiciliu sau CNP atunci este legal. Declarația de avere este obligatorie pentru anumite funcții. Iar publicarea pe siteul spitalului si pe cel al Agenției de Integritate este și ea legală și obligatorie cf legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de avere (functionar public) wideace wideace Buna ziua. Avem urmatoarea situatie: 2 soti casatoriti legal, amandoi cetateni romania, cu regimul separatiei de bunuri. Unul dintre soti este functionar ... (vezi toată discuția)
Protectie date personale functionar public paraipanm paraipanm Sunt functionar public si sunt desemnata sa emit documente pe care se precizeaza pe langa nume si prenume si CNP-ul meu precum si nr.si seria CI .Aceste ... (vezi toată discuția)
Potrivit caror prevederi legale sunt obligat sa imi trec adresa completa in declaratia de avere si in cea de interese? maximus66 maximus66 Buna seara doamnelor si domnilor. Am un mare semn de intrebare privind obligatia mea in calitate de functionar public sa-mi trec adresa completa pe declaratia ... (vezi toată discuția)