avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Pot fi dat in judecata pentru ca nu mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Pot fi dat in judecata pentru ca nu mai vreau sa vand ...

Buna ziua,
Pot fi dat in judecata pentru ca nu mai vreau sa vand imobilul desi nu am semnat nici o promisiune de vanzare? Nu mai vreau sa vand si cumparatorul ma ameninta ca ma da in judecata pentru daune morale si onorariu notarial insa notarul doar ne-a spus ce acte sunt necesare si le-a verificat pe cele trimise. Nu am dreptul sa ma razgandesc? Daca cumparatorul avea clauza cu notarul sa ii plateasca un onorariu indiferent ca se facea vanzarea sau nu iar eu nu am fost informat sunt obligat sa i-l suport eu? ma poate da in judecata? Mulțumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: florentina333 , utilizator 12:25, 19 Februarie 2025
Buna ziua

Oricine poate fi dat in judecata, nu puteti sa impiedicati pe nimeni sa o faca.

Cumparatorul incearca sa va forteze mana sa acceptati vanzarea. Daca nu ati semnat nici o promisiune de vanzare nu puteti fi obligat sa vindeti. Cel mai probabil nu o va face, iar partea cu daunele morale e absolut hilara...
Mulțumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am mare nevoie de ajutor nu imi pot permite un avocat ... helene alexia helene alexia Buna ziua am mare nevoie de Ajutor nu imi pot permite un avocat si de aceea apelez la voi sa imi da-ti un sfat sau ce trebuie sa fac/ In urma cu 11 ani am ... (vezi toată discuția)
Am drept de refuz antrecontract? andra7 andra7 detin o proprietate cu care am semnt un antrecontract de vanzare pe o bucata din ea..dupa un timp nu s-a reusit sa se faca actele cadastrale etc si acum vreau ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare/cumparare marian_b78 marian_b78 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea speta: am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare pentru 2 terenuri, cu un numar de 3 ... (vezi toată discuția)