avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil in primii 2 ani de la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil in primii 2 ani de la incadrarea din sursa externa politie

Buna ziua! Am fost incadrata din sursa externa in politie in decembrie 2023. La data la care am fost incadrata ma aflam in concediu de crestere copil de la locul de munca anterior. Am optat pentru continuarea concediul de crestere copil pana la decembrie 2024. Aceasta perioada de 1 an in care am continuat concediul de crestere copil se ia in considerare pentru cei 2 ani in care sunt obligata sa stau la locul de munca la care am fost incadrata? Pot solicita mutarea in ddcembrie 2025? Sau este nevoie sa astept pana in decembrie 2026? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Dacă după un an de îngrijire copil o să am al doilea copil, ... Florey Florey Dacă după un an de îngrijire copil o să am al doilea copil, cum se prelungeste concediul de ingrijire? Voi avea 1 an pentru primul si 2 ani in continuare ... (vezi toată discuția)
Cum prelungim concediul de crestere al copilului pentru următorul copil? David1995 David1995 Bună ziua! Sunt în concediu de creste al copilului , el va face 2 ani pe 5 septembrie 2025 . Acum sunt însărcinată urmează sa nasc începând cu 20 ... (vezi toată discuția)
Ccc cosminpe cosminpe buna ziua as dori sa-mi spuneti daca se poate urmatorul lucru:daca am intrat in concediul crestere copil si am optat pentru intoarcerea la locul de munca ... (vezi toată discuția)