avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! În urma urma cu un an a decedat tata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! În urma urma cu un an a decedat tata socru în ...

Bună ziua ! În urma urma cu un an a decedat tata socru în urma unui accident de muncă. Mama soacră a fost și a depus actele pentru ajutorul de 6 luni și când a fost atunci a depus o grămadă de acte ca să fie și pentru dosarul de pensie , atunci ni sa spus ca mai trebuie sa mai venim doar cu foaia FIAM . Acum a venit și foaia FIAM și când am fost să depunem foaia , a venit un domn “ mai supărat pe viață “ ca nu trebuie sa depunem noi foaia ca trebuie sa vina angajatorul și ni s-a mai spus ca trebuie sa mai aducă o grămadă de acte tot anagajatoru . Mie mi se pare ciudat ca atunci ni s-a spus un lucru și acum altul . Dacă ați putea sa mă lămuriți și pe mine cum sta treaba cu pensia și cu foaia FIAM la casa de pensi
Mulțumesc mult

Alte discuții în legătură

Partaj cadarg cadarg As dori sa ma lamuriti cu urmatorul aspect .Eu vreau sa intabulez o casa cu gradina dar pe titlul de proprietate este trecuta si o sora de-a socrului care nu a ... (vezi toată discuția)
Acuzație falsa Zozole84 Zozole84 Dacă o persoana ma acuza ca iam furat bani din casa și nu sunt vinovat o pot da în judecată pentru daune morale? (vezi toată discuția)
Eroare, sau nu, a notarului public elisabeta propszt elisabeta propszt Acum un an mi-a murit soacra, lasand un testament in favoarea mea si a sotului. actele de intabulare au fost facute pe soacra 1/1 parte. Socrul a murit in ... (vezi toată discuția)