avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Termen in care sponsorul poate cere dovada utilizarii ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Termen in care sponsorul poate cere dovada utilizarii banilor

Buna ziua,

Imi puteti spune, va rog, in cat timp de la data semnarii contractului de sponsorizare, poate cere Sponsorul ONG dovada utilizarii banilor de catre un beneficiar persoana fizica?

S-au semnat contract de Sponsorizare in anii 2020 - 2024

Bani au fost trimis catre ONG de catre firme sau prin 3,5% pentru persoana fizica, caz social.

Va multumesc frumos!
Madalina Serban
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ong primeste bani; nu isi respecta obligatiile din contractul de sponsorizare mgserban mgserban Buna seara, Ce poate face o firma in cazul in care a semnat un contract de sponsorizare cu un ONG, si acesta nu isi respecta obligatiile din contract vsv ... (vezi toată discuția)
Ong reține comision 10% la sponsorizare pentru pf: este ok? mgserban mgserban Bună seara, Mă aflu în situația în care un ONG refuză să îmi transmită integral banii ce i-au fost transferați prin contract de sponsorizare ... (vezi toată discuția)
Contract de sponsorizare cu persoana fizica alexgr alexgr Buna ziua! Se mai poate semna, incepand cu ianuarie 2024, un contract de sponsorizare direct cu un sportiv? Sau este necesara semnarea contractului cu un ... (vezi toată discuția)