avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 reconversia CAEN Rev 3
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

reconversia CAEN Rev 3

Buna ziua! Problema actuala - reconversia CAEN Rev 3, va rog un pic de ajutor!
1. cand un caen principal nu se schimba, doar depunem cererea de actualizare, corect?
2. cand un caen principal este divizat in mai multe, alegem unul din ele si depunem sau nu act constitutiv, aga si declaratie de autorizare?
3. daca nu se modifica principalul cod caen dar se modifica codurile secundare, depunem ceva?
Cei de la ONRC imi dau raspunsuri diferite, in functie de persoana intrebata. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Actualizare caen secundar rev3 vladmaria04 vladmaria04 Buna ziua! doresc actualizarea codurilor caen secundare. Care este formularea corecta in AGA, daca unele coduris ecundare le elimin, altele le pastrez dar ... (vezi toată discuția)
Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)