avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... in ce conditii se pot inregistra sedintele de consiliu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

in ce conditii se pot inregistra sedintele de consiliu local?

filmare sedinta cl
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 20 Februarie 2025
Consiliul local poate hotărî ca ședințele consiliului local să fie înregistrate în condițiile art. 27 alin. (2) lit. c) și art. 28 alin. (4) lit. d) al regulamentului de organizare şi funcţionare a consiliului local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce caz se suspenda mandatul unui consilier? sandamariana sandamariana Doresc sa stiu in ce cazuri se poate suspenda mandatul unui consilier local? Sau daca poate acesta fi propus spre sanctiune ? in ce caz poate fi propus? (vezi toată discuția)
Legea 215/2001 julien_slbz julien_slbz Are cineva noile modificari ale Legii 215 din 2001...? Vin alegerile si ar trebui sa fim la curent... Poate le publicati...Multumesc (vezi toată discuția)
Pot înregistra ședința de consiliu local?eu sunt consilier ... gheorghetatuta@yahoo.com gheorghetatuta@yahoo.com Pot înregistra ședința de Consiliu local?Eu sunt consilier și președinte de ședință. Cum se procedează? (vezi toată discuția)