avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONFLICT DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONFLICT DE MUNCA

Am iucrat la firma sc.nemetos srl.hunedoara pana la sfarsitul luni decembrie 2010. In data de 05/01/2010 am primit restantele platii din luna noiembrie si am semnat deciziile de incetarea contractului de munca cu art.65(2exemplare),lucru care nea fost comunicat din luna decembrie2009. Aceasta firma este reprezentata de administratorul Baciu Horia. In data de 06/01/2010 am facut o sesizare semnata de toti angajatii acestei firme(in jur de20 de persoane),la ITM DEVA,la care nu am primit inca raspuns,dar mi sa promis comunicarea rezultatului cel tarziu luni 15/02/2010. De asemenea am intentat proces la Tribunalul Deva la sectia litigi de munca si asigurari sociale,procese care vor incepe in luna martie.Problema noastra nu este pedepsirea administratorului ci rezolvarea pe cale amiabila,legala a urmatoarelor probleme: Icheierea cartilor de munca. Dreptul de a beneficia de somaj. Lichidarea drepturilor banesti ce ni se cuvin. VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: teteantety , utilizator 08:01, 12 Februarie 2010
Si unde este problema?
.''Problema noastra nu este pedepsirea administratorului ci rezolvarea pe cale amiabila..''

Ok. aveti acum un dosar pe rol. Contactati un mediator si in cadrul Procedurii de Mediere Judiciara stingeti conflictul, dintre d-vs. si adm., pe cale amiabila. Cereti instantei suspendarea cauzei in vederea medierii conflictului si aveti timp 3 luni sa va intelegeti cu administratorul, altfel, va veti judeca mult timp.
Consultati Tabloul Mediatorilor din Hunedoara pe site-ul si stati de vorba cu un mediator. Este cea mai usoara si economa solutie pentru dvs.
Administratorul firmei sc nemetos srl a inchis societatea,fara sa ne intocmeasca actele necesare ptr intocmirea dosarului de somaj cartile de munca fiind neincheiate inca .
Cum a inchis societatea? A pus lacat pe usa de la intrare, sau a suspendat activitatea, a dizolvat societatea, a intrat in insolventa, in faliment etc., Daca ne dati informatii trunchiate, insuficiente spre deloc, pierdem timpul si pe al nostru si al dvs.

Daca doriti sa aveti o perspectiva clara asupra spetei contactati pe:

Sortan Eugenia- Mediator Autorizat ( loc. Deva -Expert Litigii de Munca)
tel. 0723.170.046
0254.212.860

... da a pus lacatul pe usa.Va multumesc de sfatul si timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medierea in romania Seffer Laurentiu Seffer Laurentiu Desi in Romania sunt in vigoare doua acte normative ce vizeaza medierea,procesul de mediere, acestea nu au fost si nu sunt aduse la cunostinta ... (vezi toată discuția)
Ce este medierea? Iulian81 Iulian81 Eu tot nu inteleg ce este de fapt medirea aceasta??? De ce ar trebui sa mergem la un mediator cu o problema si nu la un avocat? Ce avantaje sunt si ce ... (vezi toată discuția)
Mediatorul Justitiarul711 Justitiarul711 Din moment ce medierea nu se plateste sa intelegem ca mediatorul este un functionar angajat in cadrul Judecatoriei, sau exista cabinete de acest gen ca si ... (vezi toată discuția)