avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot fi folosite de către Poliție imaginile surprinse ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot fi folosite de către Poliție imaginile surprinse de un ...

Pot fi folosite de către Poliție imaginile surprinse de un sistem de supraveghere instalat într-o curte (casă unifamilială, privată) pentru a încerca să demonstreze o încălcare a unei contravenții rutiere (exclus viteză), în contextul GDPR?... În speță, o circulație pe contrasensul unei intersecții cu sens giratoriu, dacă nu se observă decât culoarea și tipul autovehiculului! Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:58, 19 Februarie 2025
Aici nu mai discutăm de GDPR. Poliția are voie să solicite și să folosească imaginile captate pe sistemele de supraveghere deținute de particulari în cazul precizat de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal rutiera Dannyytiesto Dannyytiesto Ma deplasam cu autoutilitara în oraș la o oră de vârf a traficului! Pe aceasta strada este montat un semafor pentru pietoni după care la aproximativ 50-60 ... (vezi toată discuția)
Șanse contestare p.v. neacordare prioritate Tetelu1980 Tetelu1980 Am condus un autoturism de serviciu și începând deplasarea în scop de serviciu de la un sediu am ieșit din curtea sediului pe aleea de acces aferentă și ... (vezi toată discuția)
Accident in sensul giratoriu valentin.gherman valentin.gherman Buna ziua! Aseara am fost lovit in partea stg spate rezultand axa masinii indoita, intr-un sens giratoriu. Eu intram de pe o strada laterala (supermarchet) in ... (vezi toată discuția)