avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am o problema cu un executor judecătoresc. In data de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am o problema cu un executor judecătoresc. In data de 13 februarie ...

Am o problema cu un executor judecătoresc. In data de 13 februarie 2025 mi s.a instituit poprire pentru un card de credit facut in urma cu multi ani. In anul 2014 am fost acționată in instanta. In anul 2022, o societate de recuperare creante mi.a trimis o conventie in care imi era propusa o intelegere de reducere cu 40% a datoriei. Bineînțeles ca am acceptat intelegerea si am achitat datoria. In data de 13 februarie 2025 mi s.a instituit iar poprire pentru aceeasi suma pentru care am fost executata initial. Am luat legătura a doua zi cu executorul, i.am transmis dovezile ca am achitat datoria iar el m.a executat iar pentru acelasi lucru. I.am cerut in repetate randuri sa.mi trimita copia integrala a dosarului de executare si pana in acest moment nu am niciun raspuns. Vreau sa stiu daca nu primesc copia dosarului de executare,mă mai pot adresa instantei de judecata? Am nevoie de copia documentelor deoarece,eu nu am fost instiintata ca sunt dinnou actionata in instanta pentru aceeasi datorie pe care deja o achitasem si probabil ca si angajatorul imi facuse poprire
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:21, 20 Februarie 2025
Contestația la executare o puteați formula în termen de 15 zile de la primirea actelor de la executor..Probabil propunerea de reducere a datoriei a fost făcută când sumele erau deja prescrise,a doua greseala acum va concentrați pe dosarul de executare fără rost etc.Trebuia sa mergeți la av ,în cazul în care nu va permiteți sau suma era mai mica măcar sa va fi formulat contestația la executare.Dvs nu aveți ce sa negociați cu executorul care va plimba ca să pierdeți termenul în care puteți face contestația dvs trebuia sa va adresați direct instantei..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită noul cod de procedura Ioanaeu1985 Ioanaeu1985 Bună ziua, Am luat un credit de la o banca in 2008, din 2011 nu a mai plătit ratele gasindu.mi loc de munca in alt județ. In 2012 banca a cesionat ... (vezi toată discuția)
Popriri nastasemihaelamonica nastasemihaelamonica Am trei popriri pentru care mi se retin 930 ron.Primele doua le achit in 8 luni.Pentru ultima poprire d.l executor mi.a trimis o somatie imobiliara desi nu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita danutzas danutzas Buna ziua, Va rog mult sa.mi dati un sfat!!! Ce sa fac in cazul in care am fost anuntata(telefonic) ca am primit(cu confirmare de primire) pe fostul nume si ... (vezi toată discuția)