avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am nevoie de ajutor din partea voastră cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am nevoie de ajutor din partea voastră cu o problema ...

Buna ziua, am nevoie de ajutor din partea voastră cu o problema pe care o am cu Fan Curier.Am trimis acum 3 saptamani doua colete din Suceava spre Cluj,care contin niste echipamente de munca(pat de masaj, lampa).Am facut asigurare pe colete in caz de se intampla ceva si chiar sa întâmplat.A fost livrat doar unul din cele doua colete, celalat fiind de negăsit.Am sunat in nenumarate randuri la sediile din Suceava/Cluj/București fara niciun folos,toti spun doar ca inca il cauta si nu este de găsit.Am facut deja o reclamatie catre ANPC,ce altceva as mai putea face?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Colet "violat" - fan courier teomic_a teomic_a In urma cu cateva zile am trimis un colet cu serviciul Fan Courier la Satu Mare, in urma caruia trebuia sa primesc ramburs o suma de bani. Odata ajuns coletul ... (vezi toată discuția)
Plangere curier rapid GeorgeBrl GeorgeBrl Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am achizitionat de la un magazin online un laptop. Acesta este refurbished (deci nu este nou), insa livrat de o presoana ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!am o comandă plasată la pandora,care de 2 săptămâni ... SofiM21 SofiM21 Bună ziua!Am o comandă plasată la Pandora,care de 2 săptămâni se plimba cu firma de curierat fan, de 2 ori a ajuns la destinație greșită.Am sunat de ... (vezi toată discuția)