avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... INTREB SI EU UNU CARE A FACUT 2 AVC SI NU SE ASTEPTA, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

INTREB SI EU UNU CARE A FACUT 2 AVC SI NU SE ASTEPTA, CU DATORII ...

INTREB SI EU UNU CARE A FACUT 2 AVC SI NU SE ASTEPTA, CU DATORII LA BANCI DE CE TREBUIE SA PLATEASCA GIRANTII
? TREBUIE FACUTA O LEGE ? DAR CHIAR NU EXISTA? LA GIRANTI LE IA BUNURILE CARE SAU BAZAT PE ACEA PERSOANA SI FACE ACCIDENT.NU-I CORECT
de ce trebuie sa plateasca girantii ? pai asta e rolul lor, eu au acceptat ca in cazul in care nu plateste imprumutatul, sa plateasca bancii in locul lui.
Nu mai scrieti cu majuscule.
dati in judecata imprumutatul si obtineti banii.
Vedeti daca nu cumva exista o asigurare care sa preia aceste datorii in caz de evenimente neprevazute si daca exista cereti sfatul unui avocat, daca va poate folosi sau nu... pentru ca de multe ori asiguratorul gaseste fel de fel de motive sa nu platesca...
Girantii au fost de acord sa plateasca, de ce sa fie nedrept? Se face cum au fost ei de acord, nu se face altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu creditul daca titularul a decedat? MihaelaPandia MihaelaPandia Buna ziua, Tatal meu a avut un credit in CHF la banca Piraeus.Din pacate ,in urma unor probleme grave de sanatate,a decedat saptamana trecuta...acum banca ne ... (vezi toată discuția)
Poprire giranti ContSters294253 ContSters294253 BUNHA ZIUA. ESTE POSIBIL CA O PERSOANA CARE ARE UN CREDIT , A PUTUT LUA CREDITUL RESPECTIV AVAND UN NUMAR DE 4 GIRANTI,DIN MOTIVE, NUMAI DE EL STIUTE, ... (vezi toată discuția)
Executare silita,rate banca,girant jondoe1 jondoe1 buna ziua, am o nelamurire>o persoana care a luat un credit la o banca si nu a mai putut sa plateasca ratele dar are un girant care avea polita de viata ... (vezi toată discuția)