avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă am îndeplinit condițiile de pensionare la data ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă am îndeplinit condițiile de pensionare la data de 02.10.2024 ...

Dacă am îndeplinit condițiile de pensionare la data de 02.10.2024 și nu am primit decizia de pensionare până acum (de bani nici nu mai vorbim), pot acționa în judecată casa de pensii pentru prejudiciul creat? Eu în acest timp mă împrumut, cu dobândă. Nu poți trăi la nesfârșit din economii (dacă ai).

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă am îndeplinit condițiile de pensionare la ... Marceamarcea Marceamarcea Dacă am îndeplinit condițiile de pensionare la data de 02.10.2024 și nu am primit decizia de pensionare până acum (de bani nici nu mai vorbim), ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare Albisi Albisi Stimati domni avocati ! Va rog sa-mi da-ti raspuns la urmatoarele [b]intrebari : 1.Care este termenul legal ( durata maxima ) pentru emiterea deciziei de ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si inflatia la zi pentru drepturi banesti castigate in instanta Lungu Constantin Lungu Constantin Va rog cum se calculeaza actualizarea cu rata inflaţiei precum şi cu dobânda legală la suma respectivă, a drepturilor banesti castigate in instanta ? (vezi toată discuția)