avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Dacă am îndeplinit condițiile de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Dacă am îndeplinit condițiile de pensionare la ...

Dacă am îndeplinit condițiile de pensionare la data de 02.10.2024 și nu am primit decizia de pensionare până acum (de bani nici nu mai vorbim), pot acționa în judecată casa de pensii pentru prejudiciul creat? Eu în acest timp mă împrumut, cu dobândă. Nu poți trăi la nesfârșit din economii (dacă ai).
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2025
Marceamarcea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 20 Februarie 2025
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am îndeplinit condițiile de pensionare la data de 02.10.2024 ... Ioana_rdi Ioana_rdi Dacă am îndeplinit condițiile de pensionare la data de 02.10.2024 și nu am primit decizia de pensionare până acum (de bani nici nu mai vorbim), pot ... (vezi toată discuția)
Răspuns cnpp valer67 valer67 Bună seara! Va întrebam aseară și țin sa va multumesc pentru răspunsul prompt oferit, dacă în condițiile unui stagiu de cotizare astăzi de 34 ani, ... (vezi toată discuția)
Incetare c.i.m. campeanvio campeanvio In data de 12.03.2018, am implinit 65 de ani. In prezent lucrez la o firma privata si doresc incetarea C.I.M. Este obligata firma la care lucrez sa inceteze ... (vezi toată discuția)