avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare c.i.m.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare c.i.m.

In data de 12.03.2018, am implinit 65 de ani. In prezent lucrez la o firma privata si doresc incetarea C.I.M. Este obligata firma la care lucrez sa inceteze de drept C.I.M., la implinirea varstei de pensionare? Eu asta imi doresc acum, iar ei spun ca nu pot fara preaviz., deoarece nu am decizia de pensionare. Mentionez ca dosarul de pensie il voi depune la Casa Judeteana de Pensii, astazi sau maine.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 13 Martie 2018
Buna dimineata
Angajatorul are dreptate.
Însă cum după Casele de pensii se așteaptă uneori si luni de zile de la data depunerii cererii va sfătuiesc să vă depuneri cererea de demisie si sa stati in preaviz.
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim la implinirea varstei de pensionare campeanvio campeanvio Buna dimineata, In data de 12.03.2018, am implinit 65 de ani. iar in prezent lucrez. Dupa cate stiu eu, la implinirea varstei de 65 de ani, firma la care ... (vezi toată discuția)
Cum poate inceta cim in cazul unei femei care a optat pentru ... GigelVasile GigelVasile Cum poate inceta CIM in cazul unei femei care a optat pentru continuarea CIM si dupa indeplinirea varstei de pensionare conform noilor prevederi din 2018, a ... (vezi toată discuția)
Continuare activitate Ana_M_02 Ana_M_02 La implinirea varstei standard de pensionare am depus dosarul la casa de pensii . In continuare doresc sa mi caut un job la privat sa ma completez cu pensia . ... (vezi toată discuția)