avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma SRL activitate la terți plătește salubrizare?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma SRL activitate la terți plătește salubrizare?

Firma SRL plătește salubrizare cu activitate la terții?
Am primit înștiințare sa inchei contract de salubrizare.
Nu am birou, nici spatiu in chirie , nici angajați, activitate la terți, primit înștiințare pe sediu care este pe apartament.de locuință pentru care deja plătesc salubrizare pe proprietate.in sector 5.
Este legal?
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2025
claudiughebauer1975, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract salubrizare minim. contract comodat sdjony sdjony Buna ziua, Am si eu un SRL (fotografii la nunti, botezuri)care functionaza pe baza unui contract de comodat. In acesta se specifica faptul ca utilitatile se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc să intru in posesia certificatului fiscal ... ButAlina ButAlina Buna ziua! Doresc să.intru in posesia certificatului fiscal emis de către Dgitl sector 4, însă aceștia refuza să-l elibereze întrucât îmi.solicita ... (vezi toată discuția)
Contract de salubrizare separat jugaelena jugaelena Sunt un persoană liber profesionistă. Am sediu profesional declarat domiciliu . Dar am inchiriat un spațiu de la o persoană juridica in aceeași ... (vezi toată discuția)