avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara.La salariu de încadrare de 4050 lei net ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara.La salariu de încadrare de 4050 lei net ce salariu ...

Buna seara.La salariu de încadrare de 4050 lei net ce salariu brut trebuie sa am?

Specific că am și un handicap cu grad accentuat
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:56, 21 Februarie 2025
6231 lei brut
[ link extern ] /
Scuza acum am realizat că am greșit de fapt brutul este 4050 și vreau să aflu netul... mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

6231 lei brut
[ link extern ] /

Netul poate fi diferit .

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce contributii trebuie sa plateasca? AndreeaMadalina AndreeaMadalina Buna tuturor. M-am angajat recent la un ziar local, prin repartitie de la somaj, program de 8 ore. In contractul meu de munca salariul este de 975 lei. Seful ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri salariale mmaria863 mmaria863 Sunt salariat incadrata in grad de handicap accentuat. Din 01.02.2017 salariul de baza a fost stabilit la 2.593 lei + 235 spor conditii deosebite = 2.828 ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit NeRa88 NeRa88 Buna ziua. Vreau sa va pun niste intrebari si tva rog in masura inc are puteti sa-mi dati un raspuns : Am un certificat de incadrare in grad de handicap la ... (vezi toată discuția)