avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună am și eu o întrebare am fost luat în zonă de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună am și eu o întrebare am fost luat în zonă de fostul ...

Bună am și eu o întrebare am fost luat în zonă de fostul proprietar la care am stat în chirie 9 luni care s-a purtat cam rău , apoi am plecat și am rămas cu buletinul pe adresa la care am fost la el , acuma el mă obligă să îmi schimb buletinul . Ce risc pot avea eu în cazul acesta și ce risc poate avea el ?
Mă poate cineva ajuta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 21 Februarie 2025
Schimbați-vă buletinul, e simplu. Altfel va anulează domiciliul și ramaneti în pom.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu - anularea lui alina_md alina_md am fost casatorita cu cet raman eu din RM fiind ,,,acum sunt divortata,am ramas in numele lui de comun acord.. si doiciliu a ramas tot la el insa lucrul asta ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume dupa divort bbirina bbirina Buna ziua. In urma divortului din 2012 am ramas cu numele si adresa fostului sot, chiar daca m-am mutat in alt judet si ar fi trebuit sa-mi reiau numele de ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor ana_21crd ana_21crd In urma unui divort la notar, s-a hotarat ca eu sa raman parintele rezident. In vremea aceea adresa de pe buletin era cea a apartamentului pe care ulterior eu ... (vezi toată discuția)