avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donația în bani poate fi revocată dacă banii au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donația în bani poate fi revocată dacă banii au fost investiți ...

Donația în bani poate fi revocată dacă banii se au fost investiți într-un imobil? Donatorul poate obliga donatarul să vândă imobilul pentru a i se restitui banii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:13, 21 Februarie 2025
Donaţia poate fi revocată pentru ingratitudine şi pentru neexecutarea fără justificare a sarcinilor la care s-a obligat donatarul. Revocarea pentru ingratitudine şi pentru neîndeplinirea sarcinilor nu operează de drept.
Aveți contract de donatie sau de unde rezulta donatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare donaţie bvlucretiu bvlucretiu Bună! Se poate revoca, anula un act de donaţie (de către donator) odată ce acesta a fost oficializat printr-un act notarial? Mai exact donatorul poate ... (vezi toată discuția)
Donatia poate fi revocata? prettywomen prettywomen Imi poate spune cineva daca o donatie se poate revoca? ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna seara. in 2018 am facut o donatie (un autoturism) sotiei ... Christos Christos Buna seara. In 2018 am facut o donatie (un autoturism) sotiei mele. Dupa 6 luni m a dat afara din casa, chemand Politia si facand un mare scandal. In decembrie ... (vezi toată discuția)