avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De ce nu mi-ați remis un răspuns concret și legal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De ce nu mi-ați remis un răspuns concret și legal cf. art. ...

De ce nu mi-ați remis un răspuns concret și legal cf. art. 31 /Constituția României...în privința soluționării unor probleme ce țin de drepturile mele că om!?. - care vă sunt interesele legale privind statutul obligatoriu de serviciu in sprijinul cetățenilor !! .
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:46, 21 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nicio discuţie purtată în forumul Avocatnet.ro nu poate fi interpretată ca fiind consultanță juridică sau de orice alt fel. Răspunsurile primite în acest forum au doar un scop informativ.

Nimeni nu este obligat să răspundă întrebării dumneavoastră și, cu atât mai mult, nu vă putem garanta un răspuns complet, corect și de actualitate. Trebuie sa discerneţi singur în ce măsură răspunsurile primite vă pot ajuta în cazul supus dezbaterii.
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspuns la ce, domnule? Intai dați detalii.
Apoi, aflați ca sunteți pe un forum, nu ați înaintat vreo petiție la vreo instituția publica, cred ca ati gresit adresa.
E bine sa va stiti drepturile, dsr dacă citești regulamentul, vedeați și ce aveati de respectat.
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
E clara problema...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aici nu e obligatoriu nimic.
Cu atat mai mult cu cat nu ati incheiat niciun contract de reprezentare sau de acordare de asistenta juridica cu vreun consultatnt de aici.
Iar consultatiile si sfaturile sunt contra cost.
Că raspundem noi aici este pentru ca suntem simpatici si vrem sa ajutam, LUÂNDU-NE din timpul liber. Dar nicidecum nu e vreo obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil crainiceanu crainiceanu ...as dori sa stiu de ce la anumite intrebari nu sunt raspunsuri? multumesc (vezi toată discuția)
Sugestie pentru moderatori... cristian damian cristian damian Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor ... (vezi toată discuția)
Nu am primit raspuns in forum marydoru marydoru ce fel de site e asta? pt ce e fc daca nimenii nu rasp ? am adresat acceias intrebare de 3 ori am avut ceei 7 anii d aks am vb ft frum , ce rol are site asta ? ... (vezi toată discuția)