avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Modificare PUZ/Schimbare destinatie cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Modificare PUZ/Schimbare destinatie cladire

Buna ziua. Detin o parcela in cadrul unui PUZ abrobat fiind singura din categoria '' ZONA DE FUNCTIUNII COMPLEMENTARE-EXCLUSIVA''. am reusit construirea unei cladiri de birouri fiind singura varianta de constructie alta inafara de locuire. Pe scurt casa in care voi locui impreuna cu familia este o caldire de birouri in acte. Intrebarea mea este : 1. Se poate cere o modificare a PUZ-ului stric pe aceasta zona ?. 2. Se poate schimba destinatia cladirii din nerezidential in rezidential. Doresc sa intabulez cladirea ca fiind una rezidentiala! Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
NiaguAndrei, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare puz / incadrare cladire NiaguAndrei NiaguAndrei Modificare PUZ / INCADRARE CLADIRE Buna ziua. Detin o parcela in cadrul unui PUZ abrobat fiind singura din categoria \'\' ZONA DE FUNCTIUNII ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . in urma cu o luna am cumpărat o parcela, surpriza ... Niagu07 Niagu07 Buna ziua . In urma cu o luna am cumpărat o parcela, surpriza mare a fost când am cerut de la primărie ptr arhitect un certificat de urbansim am descoperit ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie cladire ContSters131834 ContSters131834 Am cumparat o cladire fosta moara pe care vreau sa o reamenajez in bloc de locuinte. Am obtinut PUZ pt. schimbarea de destinatie a cladirii si zonei si ... (vezi toată discuția)