avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Modificare PUZ / INCADRARE CLADIRE
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Modificare PUZ / INCADRARE CLADIRE

Modificare PUZ / INCADRARE CLADIRE

Buna ziua. Detin o parcela in cadrul unui PUZ abrobat fiind singura din categoria '' ZONA DE FUNCTIUNII COMPLEMENTARE-EXCLUSIVA''. am reusit construirea unei cladiri de birouri fiind singura varianta de constructie alta inafara de locuire. Pe scurt casa in care voi locui impreuna cu familia este o caldire de birouri in acte. Intrebarea mea este : 1. Se poate cere o modificare a PUZ-ului stric pe aceasta zona ?. 2. Se poate schimba destinatia cladirii din nerezidential in rezidential. Doresc sa intabulez cladirea ca fiind una rezidentiala! Multumesc

Alte discuții în legătură

Modificare puz/schimbare destinatie cladire NiaguAndrei NiaguAndrei Buna ziua. Detin o parcela in cadrul unui PUZ abrobat fiind singura din categoria \'\' ZONA DE FUNCTIUNII COMPLEMENTARE-EXCLUSIVA\'\'. am reusit construirea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . in urma cu o luna am cumpărat o parcela, surpriza ... Niagu07 Niagu07 Buna ziua . In urma cu o luna am cumpărat o parcela, surpriza mare a fost când am cerut de la primărie ptr arhitect un certificat de urbansim am descoperit ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie cladire ContSters131834 ContSters131834 Am cumparat o cladire fosta moara pe care vreau sa o reamenajez in bloc de locuinte. Am obtinut PUZ pt. schimbarea de destinatie a cladirii si zonei si ... (vezi toată discuția)