avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general jocuri de noroc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

jocuri de noroc

o firma s-a luat niste jocuri si a platit si taxa pentru licenta. trebuie cumva depus in fiecare luna o declaratie speciala pentru ce incaseaza pe ele (deoarece taxa e platita de vreo 3 luni, dar nu a bagat deloc incasari de pe jocuri). aveti si monografie contabila in acest sens. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Laurentiu Dan , Contabil 19:41, 25 Noiembrie 2006
daca iei licenta pentru jocuri trebuie ca firma sa treaca automat la platitor de impozit pe profit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri din jocuri de noroc maryabunea maryabunea Buna. Sunt o microintreprindere platitoare de impozit pe venit. In mai 2009 am incheiat un contract de inchiriere spatiu cu o sc pentru expoatarea unor masini ... (vezi toată discuția)
Am un srl cu activitate cod caen 4711 și am contract de participatiune ... mariagalusca@gmail.com mariagalusca@gmail.com Am un srl cu activitate cod CAEN 4711 și am contract de participatiune 50% cu o firmă cu obiect de activitate jocuri de noroc să amplaseze câteva aparate ... (vezi toată discuția)