avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt învățătoare și fac naveta la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt învățătoare și fac naveta la școală cu ...

Bună ziua!
Sunt învățătoare și fac naveta la școală cu mașina soțului. Menționez că nu am permis de conducere, mașina fiind condusă de soțul meu. Până acum am beneficiat de decontarea navetei, însă începând cu acest an școlar nu mai am dreptul pe motiv că nu am permis de conducere și masina nu este pe numele meu.
Mulțumesc pentru înțelegere și aș dori un răspuns la această întrebare.

Alte discuții în legătură

Naveta cadre didactice kis.katalin kis.katalin Buna ziua, Am o cadre didactice care solicita decontarea navetei cu autoturism, respectiva 7,5 l benzina premium/100 km. Dar mentionez ca cadre didactice ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicul care nu este proprietate personala janedoe45 janedoe45 Buna ziua, pentru situatia in care conduci un autovehicul care nu este proprietatea celui care il conduce ce acte notariale sunt necesare? Cu respect, (vezi toată discuția)