avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.In baza documentelor de proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.In baza documentelor de proprietate deținute de mine ...

Buna ziua.In baza documentelor de proprietate deținute de mine primăria este obligată să-mi elibereze adeverință pentru dezmembrare din cartea funciara a comunei făcută prin sistematizare?este vreo lege în acest sens

Alte discuții în legătură

Înscrierea casei. ilisuanana68 ilisuanana68 Bună ziua.In urma succesiunii am moștenit un teren.Suntem 3 frați.Am construit o casă ,cu 3 intrări, parter+etaj,fiecare cu intrarea separat.Acum vrem sa ... (vezi toată discuția)
Litigiul vecinilor RaduVaslui RaduVaslui Tata are o casa cu dar pr teren invecinat cu sora lui. Are acte facute din 1992 la notar, intabulat drept de proprietate si Carte Funciara facuta in 2013. PV ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .imi trebuie o adeverinta de la primaria buzau din ... cristianQpanait cristianQpanait buna ziua .imi trebuie o adeverinta de la Primaria Buzau din care sa reiasa ca terenul pe care este facuta casa nu este in domeniul public sau privat al ... (vezi toată discuția)