avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Am fost închis într-un spital de boli ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Am fost închis într-un spital de boli mintale în ...

Bună ziua. Am fost închis într-un spital de boli mintale în Anglia pe nedrept și fără motiv. Un pacient m a lovit cu un scaun in față de câteva ori. Am rămas fără 6 dinti,cu buzele tăiate,nasul rupt și o fisura la picior. Am trimis formular la CEDO. Și rezultatul este inadmisibil. A doua problema este ca am fost condamnat de Judecatori Targul Neamt la un an cu inchisoare pentru conducere sub influenta substantelor(marijuana) ,consumata în Olanda unde acolo locuiam și lucram ca șofer de tir. Am rămas și fără permis și mutilat. Exista vre o posibilitate sa fiu ajutat? Nu am bani pentru a-mi permite un avocat. Dar ofer un procent din daunele morale pe care o sa le cer.

Alte discuții în legătură

Despagubiri materiale si morale accident de munca teo55 teo55 Buna seara! In ianuarie 2015 am fost accidentat involuntar de catre un coleg de munca. A alunecat pe gheata, m-a lovit cu o scula peste gura rupandu-mi un ... (vezi toată discuția)
Mai avem voie sa ne aparam? lzak7260 lzak7260 buna....in urma cu cateva luni am fost agresat de 2 indivizi, rezultand o incaierare. imi e cam greu sa ma exprim dar in principiu unul ma tinea( din spate) si ... (vezi toată discuția)
Lucian -un copil fara copilarie soliaepia soliaepia V-as ruga sa tinem un moment de reculegere pt.un inger ,pt.LUCIAN RASTAS care nu a avut timp sa cunoasca si latura frumoasa a acestei vieti ... (vezi toată discuția)