avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua!Aș putea să nu accept voucherele de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua!Aș putea să nu accept voucherele de vacanță?

Bună ziua!Aș putea să nu accept voucherele de vacanță?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:38, 21 Februarie 2025
Da, nu sunteti obligat sa le acceptati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Azi s-a votat legea cu tichetele de vacanta pentru bugetari si peste o luna apar normele de aplicare. Eu, care sunt bugetar NU DORESC si nici nu ... (vezi toată discuția)
Prime/vouchere de vacanta alisaelena alisaelena Buna ziua, O societate comerciala poate acorda prime de vacanta salariatilor? Daca da, in ce conditii? Tot ce am gasit pana acum este: - faptul ca acestea ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta LuisaLuiy LuisaLuiy Buna ziua! Eu lucrez in sistemul privat si nu am inteles exact dava prin promulgarea a noii legi de acordare a voucherelor sau primelor de vacanta este ... (vezi toată discuția)