avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua!Aș putea să nu accept voucherele de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua!Aș putea să nu accept voucherele de vacanță?

Bună ziua!Aș putea să nu accept voucherele de vacanță?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:45, 5 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, nu sunteti obligat sa le acceptati.
puteti sa-mi dati baza legala conform careia se pot refuza?
Aveti dreptul, nu obligatia sa le primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un angajat în sistemul bugetar care a lucrat din 01.01.2024 ... pap pap Am un angajat în sistemul bugetar care a lucrat din 01.01.2024 - 31.07.2024 intr o alta instituție de stat. Acum la actualul loc de munca tot instituție de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! conform legii 94/2014, institutiile publice acorda ... Mada Lina Mada Lina Buna ziua! Conform Legii 94/2014, institutiile publice acorda vouchere de vacanta in limitele sumelor prevazute cu aceasta destinatie in bugetul de stat sau ... (vezi toată discuția)
Restituire tichete vacanta simona20g simona20g Mama mea a iesit la pensie pe 15 martie 2019 si angajatorul a refuzat sa ii elibereze fisa de lichidare daca nu returneaza tichetele de vacanta de pe anul ... (vezi toată discuția)