avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum sa inregistrez notele contabila din punct de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum sa inregistrez notele contabila din punct de vedere al platitorului si a celui care primeste banii?

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie si nu stiu cum sa privesc dpdv contabil...o societate comerciala plateste prin banca alte societati comerciale suma de 10000 lei fara un document la baza(factura). Cum sa inregistrez notele contabila din punct de vedere al platitorului si a celui care primeste banii?

multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa sau microintreprindere ? cstmihai cstmihai As vrea sa imi iau soarta in maini si sa infiintez o societate de tip PFA sau Microintreprindere. Motivul principal ar fi ca am ocazia de a fi platit pentru ... (vezi toată discuția)
Legat de impozitul pe profit; impozitul pe profit in cazul unor venituri obtinute din despagubiri iancu1 iancu1 Buna ziua Societatea comerciala la care sunt administrator detine un autoturism. Acest autoturism a fost implicat intr-un accident rutier anul trecut. Vinovat ... (vezi toată discuția)
Plati in numerar ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: daca administratorii firmei ridica bani de la banca si le tin in \\"buzunar\\" iar la sf. lunii contabilul primeste ... (vezi toată discuția)