avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am fost in pensie de invaliditate gradul 3 pana in mai ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am fost in pensie de invaliditate gradul 3 pana in mai 2024 cand ...

Am fost in pensie de invaliditate gradul 3 pana in mai 2024 cand am implinit varsta de pensionare de drept. In timpul pensiei de invaliditate am lucrat part time cu 4 ore.Astazi 21.02.2025, dupa 9 luni, am primit decizia pentru pensia de drept care, este mai mica decat pensia de invaliditate.Doresc sa stiu daca se poate, daca acest lucru este posibil.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:05, 21 Februarie 2025
Ce data de punere in plata estre mentionata in decizia primita astazi ?
Ati primit decizia de recalculare pe legea 360/2023 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie anticipata partiala Maria_MS Maria_MS Buna ziua, Am o decizie de pensionare anticipata partiala din oct. 2023 dar am continuat sa lucrez pana la sfarsitul anului 2023 Zilele trecute am primit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! nu am primit decizia de recalculare. vă rog să ... Lidum Lidum Bună ziua! Nu am primit decizia de recalculare. Vă rog să mă lămuriți având datele: 1) 1.09.2021 , decizie pensie limită de varsta și decizie ... (vezi toată discuția)
activitate in grupele de munca anterior anului 2001, pensia scazuta. gheorgheulici gheorgheulici Sotia a fost pensionata in Februarie 2001 la varsta de 50 ani si 8 luni dupa 20 de ani in grupa l de munca (chimist, radiatii) si 5 ani de grupa a ll a ... (vezi toată discuția)