avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am primit anul acesta decizia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am primit anul acesta decizia de pensionare, suma ...

Bună ziua, am primit anul acesta decizia de pensionare, suma calculată de casa de pensii este de 643/ lună.
Am primit prin mandat poștal suma de 3237lei, pentru perioada septembrie 2024- februarie 2025.
Întrebarea mea este: nu ar fi trebuit să primesc minimul garantat de stat? Adică 1281 lei/lună?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:31, 21 Februarie 2025
Nu cumva incasati pensie si din alta parte ( strainatate , alt sistem de pensii din tara ) ? De la ce data vi se cuvine pensia ( scrie in decizie ) ?
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
CHKa, utilizator
Vedeti daca beneficiati de una din prevederile de mai jos:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)
Am 68 ani, -sunt pensionar la sistemul public de pensionare dupa ... falconeti falconeti am 68 ani, -sunt pensionar la sistemul public de pensionare dupa 15,3 ani de munca cu 698 lei -si pensionar militar dupa 5,2 ani cu 1281 Lei (pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie diminuată la recalculare!!!ce sumă va scrie pe talon, în septembrie? CYBORG CYBORG 10 septembrie 2024-09-10 Bună ziua! Azi am luat decizia de recalculare a pensiei. Eu iau pensia minimă, în august 2024 pe talonul adus de poștaș cu ... (vezi toată discuția)