Bună ziua, mă confrunt cu o situație destul de delicată.
Iubitul meu vrea să își achiziționeze un apartament printr-un credit imobiliar, are avans 20.000 de euro si un salariu in jur de 8000 de lei.
Spune ca vrea sa fie singurul proprietar cu toate ca m-am oferit să achit si eu ratele pentru acel apartament si sa fim amandoi proprietari. Eu am 4.000 de lei salariu, și aș putea veni cu un avans de 10.000 de euro. Suntem împreună de 4 ani, necăsătoriți. Ce părere aveți? Mulțumesc!
gi-jane2
Moderator 17din 17 utilizatori consideră acest răspuns util
daca el poate plati avans si ratele, de ce s-ar complica sa fie coproprietar cu cineva ? nici banca nu prea accepta combinatii de astea.
ce puteti face e sa va luati si dvs unul sau un alt iubit.
Mai nou ma intreaba daca dupa achiziționarea apartamenutului „pun și eu ceva”, cu toate că i-am explicat că nu am de ce sa-l ajut cu ratele sau la posibile renovări pentru un bun ce nu este al meu,...totusi după atația ani să aflii chestiile astea, nu-ți pică bine.. cand se uita de apartamente mereu se exprima „o să ne luam”, iar acum s-a hotărât că-și ia doar el..iar noi locuim de 2 ani jumătate în aceiași casă, în chirie.. este o relație serioasă
Divorț
ciprianpaul
Am următoarea situație: eu împreună cu soția am contractat un credit imobiliar și am achiziționat un apartament, din păcate noi doi nu ne mai ... (vezi toată discuția)