avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte doveditoare venit defunct
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte doveditoare venit defunct

Bună ziua!
Trebuie să fac un dosar de bursă socială pentru facultate și mi se cere să declar veniturile din februarie 2024-ianuarie 2025.
Problema este că în februarie și martie 2024, sursa de venit a familiei era reprezentată de pensia tatălui meu, însă acesta a decedat și nu mai am acces la cupoane de pensie sau alte acte care ar putea dovedi venitul lui din acea perioadă.
Cum ar trebui să procedez și de ce acte e nevoie ca să aflu venitul pe perioada acelor 2 luni?
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
Antonia Fetinca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:39, 22 Februarie 2025
De la ANAF , puteti solicita o adeverinta cu veniturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am două fetițe, una la școală primară, una ... Lasy Lasy Buna ziua!Am două fetițe școlare.Una la școală primară,una la liceu.Am depus dosar pentru bursa socială.Celei din școală primară i s a aprobat,celei ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va scriu in speranta ca o sa ma ajutati cu o situatie ... andreea_12532 andreea_12532 Buna seara! Va scriu in speranta ca o sa ma ajutati cu o situatie noua pentru mine. Parintii mei, persoane fizice, au cultivat anul acesta mai multe legume pe ... (vezi toată discuția)
Adeverință venit agricol - cine o eliberează? RoxanaEVasile RoxanaEVasile Bună ziua! Aș dori să aflu dacă primăriile pot elibera adeverințe de venit agricol. Problema mea este următoarea: pentru întocmirea dosarului de bursă ... (vezi toată discuția)