avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua soția mea este pensionară gradul 2 si a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua soția mea este pensionară gradul 2 si a lucrat că ...

Buna ziua soția mea este pensionară gradul 2 si a lucrat că bona timp de 4 ani in aceasta perioada cînd lua și pensie și o persoană vrea sa ii facă reclamație la ITM are poze și conversați cu acea familie acea persoană ce poate păți soția mea daca face recmatie
Cel mai recent răspuns: Enache Nicolae , utilizator 06:35, 22 Februarie 2025
Nu poate pati nimic din partea ITM-ului , daca a avut c.i.m., cu toate ca nu putea cumula pensia cu salariul.

In schimb, poate sesiza Casa de pensii si aici se va pune problema restituirii pensiei pentru perioada cat a lucrat cu c.i.m.
nu a lucrat cu contract de munca, a lucrat la negru
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună,o întrebare,am lucrat 4 ani la negru fara contract de ... Giorgia Cristea Giorgia Cristea Bună,o întrebare,am lucrat 4 ani la negru fara contract de muncă la magazin sătesc al soțului meu,8 ore pe zi de luni până sambata iar în fiecare ... (vezi toată discuția)
Comisioane incasate la negru IulyaF IulyaF Buna ziua, Ma aflu in situatia in care pe perioada in care am fost angajata in cadrul unei companii am fost remunerata cu un salariu fix trecut pe cartea de ... (vezi toată discuția)
De competenta cui? emilia_maria emilia_maria un pensionar pe caz de boala are drept de munca?daca nu ce se poate intampla in cazul ca este prins ca munceste si la negru? Va multumesc! (vezi toată discuția)