avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... soția mea a lucrat că bona la o familie timp de 4 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

soția mea a lucrat că bona la o familie timp de 4 ...

Buna ziua soția mea a lucrat că bona la o familie timp de 4 ani fără contract de muncă fiind pensionară pe caz de boală gradul doi acum o persoană vrea sa ii facă rău și să o reclame la ITM și casa de pensii are poze și filmări cit a fost la acea familie ce poate păți soția mea daca ii face reclamație
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 22 Februarie 2025
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Nu mai deschideti acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Continuati discutia in topicul initial deschis.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu am înțeles răspunsul pentru că nu a lucrat cu contract de munca ce se poate întâmpla dacă îi face reclamație poate sa o oblige sa de-a pensia înapoi sau plătește o amendă și rămîne acum fara pensie
Daca face reclamatie la ITM poate primi pentru munca la negru amenda de la 500 lei la 1.000 lei.

Daca face reclamatie la casa de pensii , atunci i se va solicita sa restituie pensia primita, pentru perioada aferenta muncii si cat a fost in vigoare Legea 263/2010 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua soția mea este pensionară gradul 2 si a lucrat că ... Enache Nicolae Enache Nicolae Buna ziua soția mea este pensionară gradul 2 si a lucrat că bona timp de 4 ani in aceasta perioada cînd lua și pensie și o persoană vrea sa ii facă ... (vezi toată discuția)
Lipsa carnet de muncă! am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet de muncă, itm mi a eliberat adeverință cu vechimea în muncă și casa de pensii stagiu de ... (vezi toată discuția)
Arhiva de la romtelecom Telefoane.11 Telefoane.11 Am o intrebare , stiti arhiva dela Romtelecom imi trebue pentru o adeverinta de munca avand nevoie pentru pensie.. multumesc. (vezi toată discuția)