avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... As dori sa știu dacă este portal just Franța pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

As dori sa știu dacă este portal just Franța pentru ...

Bună seara as dori sa știu dacă este portal just Franța pentru verificare un dosar sau o parte,va rog...nu am găsit nimic ...sau un avocat care poate sa ma ajute cu niște informații,mulțumesc!o seara frumoasa!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:30, 22 Februarie 2025
Din cate cunosc, justitia in Franta se desfasoara sub semnul confidentialitatii, astfel ca, nu exista un portal pentru verificare dosare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista un portal.just.ro pentru franta ? ssibiu ssibiu Buna ziua, stie cineva daca exista o platforma online a dosarelor aflate pe rolul instantelor din Franta, similar portalului just.ro ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Portal just... alina5ram alina5ram Buna ziua ...Stie cineva daca in Franta exista ceva asemanator cu portal just de la noi...As dori sa aflu anumite date despre un dosar ...Va multumesc (vezi toată discuția)
Pot sa reziliez contractul de asistenta juridica ? Raluca72 Raluca72 Buna seara. Am apelat la un avocat pentru a ma ajuta sa il dau pe tatal meu biologic in judecata pentru stabilirea paternitatii. I-am spus avocatului ca nu am ... (vezi toată discuția)