avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot sa reziliez contractul de asistenta juridica ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot sa reziliez contractul de asistenta juridica ?

Buna seara. Am apelat la un avocat pentru a ma ajuta sa il dau pe tatal meu biologic in judecata pentru stabilirea paternitatii. I-am spus avocatului ca nu am bani sa incep un proces,iar el mi-a spus ca nu este problema ca va plati tatal tot la final. M-a chemat sa semnez contractul de asistenta juridica care avea suma de 7000 de lei,insa nu mi-a dat niciun exemplar.Dupa 4 luni de zile dosarul meu inca nu apare pe portalul instantei,iar cand il intreb de dosar imi spune ca l-a facut si ca e normal sa nu apara pe portal pentru cazul meu sau nu mai imi raspunde deloc. Pot sa reziliez contractul fara a avea nicio pretentie avocatul si sa caut un avocat care chiar ma poate ajuta?
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
Raluca72, utilizator
Buna seara,
Mergeti intai la arhiva judecatoriei si vedeti daca exista dosarul
Sunt dosare care nu apar pe portal.
Dacă este înregistrat, ar trebui să apară pe portal, dar mergeți la arhivă să întrebați sau măcar sunați.
Buna seara,
Domnule avocat, exista instante care nu afisaza pe site nici macar divorturile (exemplu judecatoria Galati) Nu ma intrebati DE CE!
Eu n-am întâlnit așa ceva, însă nu vă contrazic, probabil în provincie se mai întâmplă!
Cu deferență!
Unelejudecatorii nu afiseaza informatii sensibile, altele informatii punct. din lipsa de timp si obligativitate.
Verificati insa dosarul si apoi notificati terminarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarul nu apare pe portalul de judecata? Raluca72 Raluca72 Buna seara. Am apelat la un avocat pentru a-l da pe tatal meu in judecata pentru stabilirea paternitatii. Si de 4 luni de zile de cand am vorbit cu avocatul si ... (vezi toată discuția)
Stabilire pensie alimentara ContSters330573 ContSters330573 Buna ziua!in urma procesului de paternitate pe care i l am intentat tatalui copilului,am avut castig de cauza,instanta s a pronuntat in favoarea mea,respectiv ... (vezi toată discuția)
Detalii identificare lichidator/arhivator firma radiata T.J. T.J. Buna ziua! Tatal meu va iesi in curând la pensie. Incerc sa il ajut cu procurarea documentelor ce atesta vechimea in munca. Avem o singura firma de care nu ... (vezi toată discuția)