avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dosarul nu apare pe portalul de judecata?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dosarul nu apare pe portalul de judecata?

Buna seara. Am apelat la un avocat pentru a-l da pe tatal meu in judecata pentru stabilirea paternitatii. Si de 4 luni de zile de cand am vorbit cu avocatul si am semnat contractul pentru onorariul lui ,dosarul nu apare pe site-ul judecatoriei. Mentionez ca eu sunt din Ploiesti,iar tatal din Bucuresti,dar nu stiu adresa exacta. L-am intrebat pe avocat acum o luna de dosar ca ( nu apare pe portalul de judecata) si el mi-a spus ca "l-a trimis cu posta probabil nu s-a inregistrat". Astazi,dupa 4 luni l-am intrebat ce se intampla cu dosarul de nu apare pe portal si el mi-a spus ca "in mod normal nu apare pe portal". Este adevarat sau ma duce cu zaharelul?
Buna ziua,

Orice actiune noua se inregistreaza pe portal (sunt intr-adevar situatii de exceptie cand nu se inregistreaza, dar dumneavoastra nu va incadrati). De ex. am inregistrat o actiune care nu a aparut pe portal intrucat trebuia solutionata de urgenta. Chiar si asa, ulterior a fost inregistrata. CSM a confirmat la un moment dat ca orice dosar se inregistreaza pe portal. Puteti sa solicitati de la avocat dovada transmiterii si confirmarea de primire si sa sunati la instanta pentru a verifica stadiul dosarului/sa intrebati daca a fost inregistrat.
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2018
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa reziliez contractul de asistenta juridica ? Raluca72 Raluca72 Buna seara. Am apelat la un avocat pentru a ma ajuta sa il dau pe tatal meu biologic in judecata pentru stabilirea paternitatii. I-am spus avocatului ca nu am ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ca a trimis avocatul dosarul cu posta si nu s-a înregistrat? Raluca72 Raluca72 Buna seara. L-am dat pe tatal meu in judecata pentru recunoasterea paternitatii si am apelat la un avocat. Mentionez ca eu sunt din Ploiesti si tatal meu este ... (vezi toată discuția)
Ciudat!! mă puteți ajuta cu un sfat? Lili - Sibiu Lili - Sibiu Am plătit un avocat în luna 02 2018 pt a mă ajuta în procesul cu asociația de proprietari. Din acel moment refuză orice colaborare cu mine, nu știu ... (vezi toată discuția)