Buna seara. Am apelat la un avocat pentru a-l da pe tatal meu in judecata pentru stabilirea paternitatii. Si de 4 luni de zile de cand am vorbit cu avocatul si am semnat contractul pentru onorariul lui ,dosarul nu apare pe site-ul judecatoriei. Mentionez ca eu sunt din Ploiesti,iar tatal din Bucuresti,dar nu stiu adresa exacta. L-am intrebat pe avocat acum o luna de dosar ca ( nu apare pe portalul de judecata) si el mi-a spus ca "l-a trimis cu posta probabil nu s-a inregistrat". Astazi,dupa 4 luni l-am intrebat ce se intampla cu dosarul de nu apare pe portal si el mi-a spus ca "in mod normal nu apare pe portal". Este adevarat sau ma duce cu zaharelul?
Orice actiune noua se inregistreaza pe portal (sunt intr-adevar situatii de exceptie cand nu se inregistreaza, dar dumneavoastra nu va incadrati). De ex. am inregistrat o actiune care nu a aparut pe portal intrucat trebuia solutionata de urgenta. Chiar si asa, ulterior a fost inregistrata. CSM a confirmat la un moment dat ca orice dosar se inregistreaza pe portal. Puteti sa solicitati de la avocat dovada transmiterii si confirmarea de primire si sa sunati la instanta pentru a verifica stadiul dosarului/sa intrebati daca a fost inregistrat.