avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce inseamna ca a trimis avocatul dosarul cu posta si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce inseamna ca a trimis avocatul dosarul cu posta si nu s-a înregistrat?

Buna seara. L-am dat pe tatal meu in judecata pentru recunoasterea paternitatii si am apelat la un avocat. Mentionez ca eu sunt din Ploiesti si tatal meu este din Bucuresti din cate stiu eu,i-am spus avocatului ca am o adresa ,dar nu stiu daca este adresa lui exacta. Am semnat cu avocatul contractul pentru onorariu. Si am vazut ca nu mai imi spune nimic avocatul si am cautat dupa numele meu daca este deschis vreun dosar la judecătoria Prahova,respectiv Ploiesti si nu este niciunul. I-am spus avocatului ca nu am gasit niciun dosar si el mi-a spus ca l-a trimis cu posta si probabil nu s-a inregistrat ... ce inseamna asta mai exact? La ce se refera? Vreo luna sau doua a trecut de cand l-am intrebat prima oara daca a facut cererea de chemare in instanta... puteti sa imi explicati si mie va rog ce se intampla? Care este procedura?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:28, 16 Septembrie 2018
Solicitati sa va prezinte documentul emis de of. postal care confirma trimiterea dosarului prin posta, la judecatorie.
De regula, astfel de documente se trimit cu confirmare de primire. Pe confirmare semneaza de primire destinatarul, iar confirmarea se intoarce la expeditor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmare de primire act Danny86 Danny86 Daca o autoritate publica este obligata printr-o prevedere legala sa trimita un act unei persoane fizice [b]prin scrisoare recomandata cu confirmare de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie lbarbu lbarbu ce intelegem prin comunicare pv de contraventie ; 1 trimiterea lui prin posta 2 afisarea la domiciliu 3 primirea si semnarea de contravenient a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un contract pfa de prestari servicii consultanta ... fvi2023 fvi2023 Buna Ziua! Am un contract PFA de prestari servicii consultanta in IT In contract scrie ca se poate rezilia contractul dar trebuie o notificare inainte cu ... (vezi toată discuția)