Buna seara. L-am dat pe tatal meu in judecata pentru recunoasterea paternitatii si am apelat la un avocat. Mentionez ca eu sunt din Ploiesti si tatal meu este din Bucuresti din cate stiu eu,i-am spus avocatului ca am o adresa ,dar nu stiu daca este adresa lui exacta. Am semnat cu avocatul contractul pentru onorariu. Si am vazut ca nu mai imi spune nimic avocatul si am cautat dupa numele meu daca este deschis vreun dosar la judecătoria Prahova,respectiv Ploiesti si nu este niciunul. I-am spus avocatului ca nu am gasit niciun dosar si el mi-a spus ca l-a trimis cu posta si probabil nu s-a inregistrat ... ce inseamna asta mai exact? La ce se refera? Vreo luna sau doua a trecut de cand l-am intrebat prima oara daca a facut cererea de chemare in instanta... puteti sa imi explicati si mie va rog ce se intampla? Care este procedura?
Solicitati sa va prezinte documentul emis de of. postal care confirma trimiterea dosarului prin posta, la judecatorie.
De regula, astfel de documente se trimit cu confirmare de primire. Pe confirmare semneaza de primire destinatarul, iar confirmarea se intoarce la expeditor.