avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ciudat!! Mă puteți ajuta cu un sfat?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ciudat!! Mă puteți ajuta cu un sfat?

Am plătit un avocat în luna 02 2018 pt a mă ajuta în procesul cu asociația de proprietari. Din acel moment refuză orice colaborare cu mine, nu știu absolut nimic de dosar, dânsa susține că dosarul este înregistrat dar de ce totuși nu se întâmplă nimic de atâta timp. Am sunat o eu de câteva ori, i am trimis mesaje și dumneaei îmi vine cu niște explicații și motivații care pe mine mă determină să cred că de fapt m-a țepuit. Vă rog din suflet să mi spuneți după cât timp trebuie să aibe loc prima înfățișare și dacă considerați ca ceva nu este în regulă, ce trebuie să fac eu mai departe. N-am avut niciodată de-aface cu avocați, tribunale etc și nu mă pricep, de aceea am apelat la dumneavoastră. Eu am chitanța pe suma care mi a cerut-o. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:45, 7 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Verificati pe portal daca e inregistrat dosarul, cautati dupa numele partilor, respectiv, "asociatia.... + denumire completa", solicitati avocatului dovada transmiterii actiunii si confirmarea de primire, incercati si sa sunati la instanta.

O zi buna,
Jasmine
Mulțumesc mult. O zi frumoasă vă doresc!
Multumesc, o zi frumoasa si dumneavoastra.
Nu pot cauta, îmi cere nr. De dosar pe care nu l știu
În portal mi se cere nr dosarului dar nu l am

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Multumesc, o zi frumoasa si dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Cum pot afla date despre un proces intentat administratorului? ContSters245238 ContSters245238 S-a produs o frauda la un bloc,administratorul, neplatind facturile. Unii din proprietarii din bloc au platit pt sumele datorate catre furnizori. S-a angajat ... (vezi toată discuția)
Dosarul nu apare pe portalul de judecata? Raluca72 Raluca72 Buna seara. Am apelat la un avocat pentru a-l da pe tatal meu in judecata pentru stabilirea paternitatii. Si de 4 luni de zile de cand am vorbit cu avocatul si ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto Mire_BZ Mire_BZ Buna Ziua !in anul 2009 am inmatriculat un autovehicul..am platit foarte multi Bani pantru inmatricularea acestuia.in 2014 am apelat la un avocat vederea ... (vezi toată discuția)