avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna Ziua !in anul 2009 am inmatriculat un autovehicul..am platit foarte multi Bani pantru inmatricularea acestuia.in 2014 am apelat la un avocat vederea recuperarii acestei taxe...am platit doamnei toate necesare documente etc..dupe atatia ani nici in rezultat..la fiecare apel imi spune ba ca instantele au vacanta ba ca aunt foarte multe dosare de acest gen...aZi mi a comunicat ca asteptam decizia fiscului.. ce pot face in sensul in care dumneaei zice din vara ca asteptam decizia fiscului..
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
Mire_BZ, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mire_BZ , utilizator 12:29, 7 Martie 2018
Puteti folosi link-ul de mai jos pentru a afla stadiul dosarului procesual ( daca exista ) . Selectati instanta unde a fost inregistrata actiunea civila, mergeti la sectiunea dosare, introduceti numele sau denumirea reclamantului si aflati stadiul dosarului!

[ link extern ]
Buna ziua!Va multumesc pentru raspuns.Am verificat portalul judecatoriei si nu exista nici un dosar i numele nostru .Este posubil ca doamna sa nu fi facut niciun demers?Pot reclama acest lucru? si unde ...nu am nici o idee cum as putea rezolva aceasta situatie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site judecatoria sector 5 Teddy71 Teddy71 Buna ziua , Pe ce site apar comunicarile catre avocati ale Judecatoriei sector 5 ? (vezi toată discuția)
Program vizita Elenaralu31 Elenaralu31 Buna seara,cum pot afla daca avocatul meu a introdus dosarul in rol ,pentru ca ma tot amana de aproape trei luni ,ba ca sunt in concediu ba ca sunt in greva ... (vezi toată discuția)
Citatie banuta marian banuta marian salut! cum pot afla daca mi-sa deschis un proces,in afara de a astepta sa vad daca-mi soseste sau nu o citatie la domiciliu? (vezi toată discuția)