avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... citatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

citatie

salut!
cum pot afla daca mi-sa deschis un proces,in afara de a astepta sa vad daca-mi soseste sau nu o citatie la domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 10:20, 28 Februarie 2012
Verificaţi pe portalul instanţelor:

noulportal.just.ro

Căutaţi instanţa la care bănuiţi că ar putea fi procesul, selectaţi "căutare dosare" şi introduceţi numele d-vs sau al potenţialului reclamant la rubrica respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - cum aflu daca sotul a depus cerere? alexandra30 alexandra30 Buna seara cum pot afla(verifica) daca sotul meu a bagat la divort. (deoarece imi este teama ca ma minte, si nu vreau sa astept degeaba). multumesc (vezi toată discuția)
Cand aflu cum s-a solutionat procesul? victoria_alba victoria_alba Din luna decembrie 2010 astept sa se dea sentinta intr-un proces. Pe portalul instantelor de judecata scrie \"incheiere\" in decembrie. S-a amanat ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu online daca a fost pronuntata o hotarare judecatoreasca? jean59 jean59 Am un proces judecat la tribunal si a ramas sa primesc hotararea judecatoreasca.Cum pot afla online care este decizia in acest caz, sau ce trebuie sa accesez ... (vezi toată discuția)