avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intr un proces fond custodie, la ultimul termen s a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intr un proces fond custodie, la ultimul termen s a dispus disjungere ...

Intr un proces fond cusrodie, la ultimul termen s a dispus disjunctie pensie alimenrara ( se va crea alt proces )

Procesul fond urmeaza sa se prinunte intr o saptamana de la ultinul termen. Data primului termen pt cel nou de pensie e mai tarziu decat data pronuntarii primului

Eu stiu ca pensia se judeca obkigatoriu la un loc cu domiciliul, prg vizita, etc..

Hotararea/ pronunțarea se va face peste 1 saptamana, numai ca nu va include pensia.

Pana la apel hot va fi executorie? Cum fac sa NU fie data din start hotararea fara pensie in ea?
Ce se poate face in acest caz?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Program vizita copil - etape Valentin40 Valentin40 Am divortat in 2013 - custodie comuna cu domiciliul la mama . Dar de 3 luni de zile \\"mama\\" a intors copilul impotriva mea ( copil baiat 11 ani ) astefel ... (vezi toată discuția)
Data executare pensie intretinere Negru Negru buna ziua.stiu ca am mai intrebat, im cer mi de scuze dar vreau sa fiu sigura;azi am primit comunicarea de la divort si sincer va spun sint foarte fericita.am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara laurali laurali Buna seara, In urma divortului instanta a stabilit o pensie alimentara pentru copil, pensie pe care tatal refuza sa ne-o dea pe motiv ca decizia inca nu ... (vezi toată discuția)