Angajatorul a stabilit prin contractul de munca si a platit timp de 1 an si 7 luni un salariu mai mic decat minimul in constrctii. Sub 3170 lei net. Se poate recupera diferenta de la fiecare salariu din urma pe cale judiciara?
Initial am avut 3300lei +300 pe cardul de masa. Mai dadea vreo 200 lei in mana. Iese pe la 2500 bani in mana cu totul. Dupa care prin iulie anul trecut ajunge net pe la 2900 cu totul adica brut 3700lei. Tot 300 lei pe cardul de masa.
Incepând cu data de 1 ianuarie 2023 pentru domeniul construcțiilor, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, fără a include indemnizațiile, sporurile și alte adaosuri, a fost de 4.000 de lei lunar, pentru un program normal de lucru în medie de 165,333 ore pe lună, reprezentând în medie 24,194 lei/oră.
Incepând cu 1 noiembrie s-a stabilit la 4.582 lei lunar, ără a include indemnizațiile, sporurile și alte adaosuri, , pentru activitățile de construcții .
Problema este ca functia executata nu este trecuta pe domeniul constructiilor. Nu corespunde codul caen al activitatii firmei cu cel din domeniul constructiilor. Chiar daca eu ca salariat am facut activitati care se efectueaza in constructii. Complet aiurea. Poti fi tehnician de instalatii electrice in constructii dar aceleasi sarcini le are si un tehnician in sisteme de detectie, supraveghere si control acces. Complet aiurea cum guvernul a stabilit un salariu minim in functie de activitatea firmei stabilita pe codul CAEN si nu de activitatea directa a salariatului trecuta pe un cod COR diferit..