avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu sub minimul pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu sub minimul pe economie

Angajatorul a stabilit prin contractul de munca si a platit timp de 1 an si 7 luni un salariu mai mic decat minimul in constrctii. Sub 3170 lei net. Se poate recupera diferenta de la fiecare salariu din urma pe cale judiciara?
Cel mai recent răspuns: george198114 , utilizator 13:49, 22 Februarie 2025
Ce salariul brut ati avut?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Initial am avut 3300lei +300 pe cardul de masa. Mai dadea vreo 200 lei in mana. Iese pe la 2500 bani in mana cu totul. Dupa care prin iulie anul trecut ajunge net pe la 2900 cu totul adica brut 3700lei. Tot 300 lei pe cardul de masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa incluse in salariul brut b_mario77 b_mario77 Buna!Ma puteti ajuta ,va rog cu un raspuns?Daca pana acum am avut salariul brut de 1907ron si salariul net de 1300ron plus tichete de masa pe lună în ... (vezi toată discuția)
Bonurile de masa se scad din salariul minim in constructii 2019 - 3000 lei? blocg4 blocg4 Salariul minim in constructii si bonurile de masa. Conform noii legislatii in constructii salariul minim brust este 3000 lei. Astfel venitul net (cash) ar fi ... (vezi toată discuția)
Nelamurire salariu fiberdani fiberdani Salut. M-am angajat pe data de 10 ianuarie pe un loc de munca cu programul 12/24 (orele 7-19 / 19 - 7). Am lucrat un numar de 15 posturi (180 ore) dupa ... (vezi toată discuția)