avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună Am un cumnat care este la spital în stare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună Am un cumnat care este la spital în stare foarte gravă ...

Bună
Am un cumnat care este la spital în stare foarte gravă și doctori nu îi mai dau nici o șansă
Are buletinul expirat din 2021 oare în caz de deces o să îi deie ceva ajutor înmormântare
Toată viața lui a fost cioban și nu știe carte și nimeni nu dă uitat la buletinul lui
Eu am văzut acum cînd am umblat să îi fac asigurarea la casa de sănătate
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AdisorAna , utilizator 15:55, 22 Februarie 2025
Nu ii da ajutor. Nici la ruda a persoanei asigurate nu se încadrează. Doar poate la primărie dacă exista vreun fond pt asa ceva. Sau faceți cheta în sat
Da de la primărie se dă suma de 2500 lei dar putem să îi facem actele cu buletinul expirat

gi-jane2 a scris:

Nu ii da ajutor. Nici la ruda a persoanei asigurate nu se încadrează. Doar poate la primărie dacă exista vreun fond pt asa ceva. Sau faceți cheta în sat

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatul de deces, se eliberează oricum.
Schimbati actul de identitate cat este inca in viata.
Omul e un spital pe moarte, cine sa îl schimbe?
Nu va faceți griji ca nu rămâne neingrioat ca nu are buletin valabil

Alte discuții în legătură

Ajutor de inmormantare cornelusa2009 cornelusa2009 un cumnat a decedat in martie 2017 si nu era salariat sau asigurat . tatal acestuia este pensionar si locuia cu el .As dori sa stiu pot primi si acum ajutorul ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare persoana fara familie apropiata si fara venit crisluc crisluc Buna ziua, as dori sa aflu daca se acorda ajutor de inmormantare pentru un sarman decedat in spital (dus cu salvarea chemata de primaria satului). Acest sarman ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces/ajutor de deces. ancapopescu166 ancapopescu166 Bună ziua oameni dragi! Mă confrunt cu 2 probleme destul de mari în familie! Un membru al familiei a decedat de curand. In ziua respectivă TATĂL ... (vezi toată discuția)