avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună Am un cumnat care este la spital în stare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună Am un cumnat care este la spital în stare foarte gravă ...

Bună
Am un cumnat care este la spital în stare foarte gravă și doctori nu îi mai dau nici o șansă
Are buletinul expirat din 2021 oare în caz de deces o să îi deie ceva ajutor înmormântare
Toată viața lui a fost cioban și nu știe carte și nimeni nu dă uitat la buletinul lui
Eu am văzut acum cînd am umblat să îi fac asigurarea la casa de sănătate
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 22 Februarie 2025
Cum că este la Terapie

Cornel Vasile a scris:

Schimbati actul de identitate cat este inca in viata.

Intrebati la Politie cum si-l poate schimba fiind la terapie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de inmormantare cornelusa2009 cornelusa2009 un cumnat a decedat in martie 2017 si nu era salariat sau asigurat . tatal acestuia este pensionar si locuia cu el .As dori sa stiu pot primi si acum ajutorul ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces pentru deces in 1940 cris_drg cris_drg 2 fii au nevoie de certificatul de deces al mamei pentru formalitatile de mostenire dupa bunic/tatal mamei. Mama lor a decedat in 1940, in Bucuresti. Pana ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! am si eu o intrebare putin mai complicata.bunica ... GDanaS GDanaS Buna dimineata! Am si eu o intrebare putin mai complicata.Bunica mea a decedat in ianuarie 2021,unchiul meu a fost singurul care detinea si detine cheia ... (vezi toată discuția)