avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am cumpărat o mașină de tăiat patratele 4x4mm, am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am cumpărat o mașină de tăiat patratele 4x4mm, am încercat ...

Am cumpărat o mașină de tăiat patratele 4x4mm, am încercat sa o returnez dar comerciantul refuza sa preia coletul . Masina nu funcționează. Comerciantul a fost anunțat telefonic și mi spus ca pot sa o trimit.am trimis o dar a refuzat coletul . Cui ma pot adresa,la telefon nu mai răspunde.

Alte discuții în legătură

Plangere penala inselaciune - achizitie online djidji_thebest djidji_thebest Am nevoie de un sfat din partea celor priceputi. Sunt pentru prima data intr-o astfel de situatie, motiv pentru care nu stapanesc prea bine instrumentele care ... (vezi toată discuția)
Neintelegere privind vanzarea si returul unui produs cristina_24 cristina_24 Buna ziua, Acum cateva zile am pus un anunt pe olx privind vanzarea unui balansoar electric pentru copii. Am fost abordata de o doamna si ne-am inteles sa ii ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - am cumparat online un telefon care nu functioneaza diana36 diana36 Am cumparat de pe un site de la o persoana fizica un telefon.Am intrebat de funtionalitatea telefonului mi sa spus ca arata si functioneaza 10/10.Telefonul a ... (vezi toată discuția)